Koliko materijala je potrebno za izradu fasade?

Weber kalkulator

 

Weber, proizvođač i dobavljač vrhunskih građevinskih materijala, pripremio je jednostavan kalkulator za brzo i jednostavno procjenjivanje približne količine materijala za izolaciju objekta. Sada jednostavno možete izračunati količinu materijala bez obveze.

Količinu potrebnih materijala za fasadni sustav dobijete brzo i jednostavno!
Isprobajte Weberov kalkulator, izračunavanje potrebnog materijala izolacijskog sustava nikada nije bilo lakše. U pet jednostavnih koraka dobit ćete količine potrebne za potpuni izolacijski sustav, a u šestom imate mogućnost dobiti cijenu od naših partnera. Od ekonomskih, udobnih ili optimalnih, do ekskluzivnih fasadnih rješenja. Ponuda uključuje i sustave za drvene konstrukcije, rješenja s visokom propusnošću zraka ili visokom mehaničkom otpornošću.

  1. Korak: Odabir najoptimalnijeg izolacijskog sustava iz Weberove ponude. 
  2. Korak: Idealna kompozicija izolacijskog sustava, s mogućnošću prilagodbe pojedinih komponenti. 
  3. Korak: Popunjavanje parametara fasade. 
  4. Korak: Odabir boje fasade: moguće kombinacije nijansi. 
  5. Korak: Izračun potrebne količine materijala
  6. Korak: Ako vam je potrebna cijena, na zadnjem koraku odaberite opciju "Zatražite ponudu od našeg distributera". Odaberite partnera iz izbornika te ispunite potrebne podatke kako bi naš partner ispravno izradio personaliziranu ponudu za vas.

 

Weber fasadni kalkulator

 

Napomena! Izračun materijala je informativan i za točne količine se potrebno konzultirati sa stručnjakom. Količine ovise o više faktora kao što su ravnina površine, prozorski otvori, reljefni dijelovi fasade...