Donacija Udruzi ADHD I JA

23 prosinca 2020

Zbog trenutne izazovne situacije u svijetu, izrazito je važno pružiti pomoć i podršku onima koji to najviše trebaju. Zato smo predali donaciju financijskih sredstava Udruzi ADHD I JA koja je realizirana u sklopu programa UNI CAMPUS kako bi udruga mogla nastaviti pomagati djeci s poteškoćama u razvoju i pružiti potrebnu podršku roditeljima. Ovim putem također želimo zahvaliti udruzi na impresivnom dosadašnjem radu i poželjeti im puno uspjeha u budućnosti!

Društvena odgovornost Saint-Gobaina puno je dalja od darivanja donacija dobrotvornoj organizaciji. Ovdje se radi o osnaživanju različitosti naših zajednica i pružanje podrške djeci i njihovim obiteljima.

''Svjesni smo da je vrijeme u kojem živimo vrlo izazovno, drugi val pandemije u punom je jeku, potres je snažno pogodio naša područja i svi zajedno moramo učiniti više, biti bolji i pomagati više kako bismo zaštitili jedni druge pogotovo one kojima je potrebna dodatna pomoć.'' – zaključili su direktori Saint Gobaina Mirsad Begović i Daniel Domini.