Saint-Gobain nudi građevinsko rješenje za obiteljske i stambene kuće, urede i trgovine, skladišne i industrijske objekte, bolnice, škole i javne zgrade - i to sve uz upotrebu inteligentnih i inovativnih materijala, koji su energetski pogodni, moderni i glavno dugoročno održivi.

Ban centar, Zagreb

Luksuzno opremljen stambeno-poslovni objekt u samom centru povijesne jezgre Zagreba. Zagreb Hrvatska Ban centar je smješten na uglu Cesarčeve i Kurelčeve ulice, u neposrednoj blizini istoimenog glavnog gradskog trga u Zagrebu. Ima bruto razvijenu površinu od 33.222 m², od čega 4.900 m² maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, 1.400 m² uredskih prostora i 66 luksuznih 'pametnih' stanova. Zahvaljujući ISOVER toplinskoj i zvučnoj izolaciji unutar sustava tzv. suhe gradnje, u svim prostorima centra postignuti su najviši standardi udobnosti.

City center One, Split

City Centar One, Split, najveći je trgovački i zabavni centar u Dalmaciji. Split Hrvatska Trgovački centar je otvoren krajem 2010. godine i ima bruto površinu od 180.000 m². Na 57.000 m² i ukupno tri etaže nalazi se više od 160 poslovnih prostora trgovačkog, ugostiteljskog i uslužnog sadržaja. Isover je svojim izolacijskim rješenjima sudjelovao u opremanju mnogih, a isporučena je i toplinska izolacija za ventiliranu fasadu.

Crvena luka, Biograd

Turistička tradicija Crvene Luke Hotela & Resorta seže u daleku 1960. godinu. Biograd Hrvatska Ovaj resort predstavlja jedinstveni spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna na ekskluzivnoj lokaciji, okružen stoljetnom borovom šumom i jedinstvenom pješčanom plažom. Resort se sastoji od 69 moderno opremljenih soba u sklopu hotela, 31 obiteljskog suita, te 65 moderno dizajniranih i opremljenih vila i apartmana od kojih su većina na samo nekoliko metara od mora. ISOVER izolacijski materijali ugrađeni u sustave tzv. suhe gradnje doprinose kvaliteti boravka gostiju u ovom dragulju Jadranske obale.

Joy me, luksuzna jahta

Ova luksuzna jahta u vlasništvu je Philippa Zeptera, 'kralja posuđa'. Kraljevica Hrvatska Jahta je dužine 50 m i širine 9,2 m, vrhunski je opremljena za opuštajući boravak 12 osoba. Da bi se putnici osjećali što sigurnije i ugodnije, ISOVER je isporučio Ultimate vunu koja svojim performansama pridonosi da putnici mogu uživati na ovoj aluminijskoj ljepotici.

Mobilne kućice Shelbox, Labin

Gruppo Shelbox jedan je od vodećih proizvođača mobilnih kućica i montažnih objekata u Europi. Labin Hrvatska Oko 900 mobilnih kućica raznih dimenzija i veličina izrađivano je godišnje u pogonu u Labinu. Svoje su tržište pronašle u auto kampovima u Hrvatskoj i na području sjeverne Italije. Toplinsko-izolacijski materijali Saint-Gobain ISOVER korišteni su u proizvodnji ovih kućica koje su vrlo fleksibilne i prilagodljive potrebama potencijalnih korisnika.

West Gate, Zaprešić

WEST GATE Shopping City je najveći hrvatski trgovački centar s 226.000 m² bruto površine i 100.000 m² prodajnih prostora Zaprešić Hrvatska West Gate Shopping City smješten je zapadno od Zagreba, u Zaprešiću. Sagrađen je u samo 15 mjeseci i otvoren 2009. godine. Unutar shopping centra smješteno je oko 240 trgovina. ISOVER je svojim izolacijskim rješenjima i Climaver sistemom klima kanala sudjelovao u opremanju mnogih.

Zagrebačka banka, Zagreb

Upravna zgrada Zagrebačke banke locirana je na centralnom trgu Zagreba. U potpunosti je renovirana tijekom 2012. godine. Zagreb Hrvatska Climaver ventilacijski sustav ugrađen je u upravnu zgradu najveće hrvatske banke. Climaver sustav klima kanala odabran je zbog svojih prednosti u prilagodljivosti, manjim gubicima energije, te nižem nivou buke koja se prenosi klima kanalima.