Sporočila za javnost Skupine Saint-Gobain.

Pretraga a press release

By date
By theme
20
stu
2017
NAJBOLJA RJEŠENJA ZA UGODNIJI BORAVAK U ŽIVOTNOM PROSTORU

Grupacija Saint-Gobain na globalnim tržištima djeluje od davne 1665. godine i jedna je od najstarijih svjetskih tvrtki. Tvrtka dizajnira, proizvodi i distribuira građevinske materijale visoke učinkovitosti pružajući inovativna rješenja za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Saint-Gobain je u Hrvatskoj prisutan kroz proizvode za održivo stanovanje sljedećih brandova: Isover, Weber, Rigips, Ecophon, Saint-Gobain Glass, PAM, Adfors i Vetrotech.

Preduvjet ostvarivanja potpune ugodnosti u životnom prostoru kombinacija je toplinske, akustičke i vizualne ugodnosti te visoka razina kvalitete zraka u prostoru. Optimalne uvjete ostvarujemo upotrebom visokovrijednih sustava i materijala objedinjenih unutar koncepta za održivo stanovanje - Multi Comfort by Saint-Gobain.

ISOVER proizvodi mineralnu vunu za izolacije u graditeljstvu, RIGIPS proizvodi i distribuira program suhe gradnje, SAINT-GOBAIN GLASS različite vrste građevinskog stakla, WEBER fasadne sustave, ljepila za keramiku i marine program, ECOPHON  je vodeći svjetski proizvođač akustičkih rješenja, PAM je vodeća tvrtka na području razvoja, proizvodnje i prodaje cjevovodnih sustava iz nodularnog lijeva, ADFORS proizvodi materijale za ojačanje u gradnji, a VETROTECH sigurnosna stakla visoke učinkovitosti u područjima zaštite od požara i sigurnosti.

26
ruj
2017
Saint-Gobain među TOP 100 svjetskih inovatora

Objavljena lista inovatora za 2016. godinu

Šestu godinu zaredom, Saint-Gobain je na Thomas Reuters listi TOP 100 svjetskih inovatora.

Faktori za dolazak u TOP 100 svjetskih inovatora bili su broj jedinstvenih patenata, broj prihvaćenih patenata u odnosu na broj prijavljenih, njihov obujam i međunarodni ugled.

Saint-Gobain je samo u 2016. godini podnio zahtjev za odobravanje 390 patenata.

Pogledajte cjelokupnu listu top 100 svjetskih inovatora