XPS - BASF Styrodur

XPS - BASF Styrodur

Područje primjene

Styrodur primjena

Toplinska izolacija čini više od zaštite same klime


Učinkovita toplinska izolacija sa Styrodur®-om C čini doprinos reduciranju emisije ugljičnog dioksida (CO2), plina odgovornog za efekt staklenika i najbitnijeg uzročnika globalnog zatopljenja. Styrodur® C smanjuje potrošnju energije, a posljedica toga je da se ulaganje u toplinsku izolaciju u vrlo kratko vrijeme isplati. Građevine izolirane Styrodur®-om C zdravije su i udobnije za življenje, a konstrukcija građevine je zaštićena od utjecaja visokih i niskih temperature, te od vlage. Na taj način se produžava životni vijek građevina i povećava njihova vrijednost. Styrodur® C je ekološki prihvatljiv izolacijski material s dodatnim vrijednostima.
 

Svestrano rješenje za graditeljstvo


Zbog svoje svestranosti, Styrodur® C je cijenjen u graditeljstvu diljem Europe prvenstveno zbog svojih izvanrednih svojstava, te lakoće i jednostavnosti kojom se postavlja. Proizvodi iz široke serije Styrodur® C lepeze, prilagodljivi su svakoj kulturi i tradiciji gradnje, te mogu biti ugrađivani pri svim vremenskim uvjetima.
 

Idealan proizvod za trgovce građevinskim materijalom


Styrodur® C kao toplinski izolator je podvrgnut opsežnoj kontroli kvalitete. Nositelj je CE i Ü oznaka koje garantiraju da ispunjava jednake standarde kvalitete diljem Europe. Visoke performanse Styrodur® C i BASF-ova široka distribucijska Europska mreža osiguravaju da je uvijek tražen od strane arhitekata, inženjera i trgovaca građevinskim materijalom.
Preko 40 godina na tržištu i više od 25 milijuna m2 ugrađeno svake godine u Europi, dokaz su Styrodur® C kvalitete i uspjeha.