PRAVNA OBAVIJEST

Ova verzija pravne obavijesti na engleskom jeziku u nastavku slobodan je prijevod izvornog francuskog teksta i nije službena verzija. U slučaju razlika u tumačenju, obvezno je pozvati se na francusku verziju koja ima prednost.

1.) Nakladnik web stranice

Svrha je ove institucionalne web stranice "web stranica", dostupne na adresi www.saint-gobain.hr , pružiti informacije o Grupi Saint-Gobain. 

"Grupa Saint-Gobain" ili "Saint-Gobain" odnosi se na grupu koju čini Compagnie de Saint-Gobain i velik broj društava i drugih s njim povezanih subjekata, koje društvo izravno ili neizravno učinkovito kontrolira i koji se u nastavku spominju kao "subjekti Grupe Saint-Gobain".

Ovu web stranicu objavljuje Compagnie de Saint-Gobain.

Oblik društva: Société anonyme

Sjedište društva: Les Miroirs - 18, avenue d'Alsace - 92400 Courbevoie - FRANCUSKA.

Telefon: +33 (0) 1 47 62 30 00

Kapital društva: 2 233 959 432  €

Matični broj društva: NANTERRE B 542 039 532 

PDV broj unutar Zajednice: FR35 542039532

Direktor publikacije: Laurence Pernot, zamjenik predsjednika za komunikacije. 

Informacije o dizajnu i hostingu web stranice nalaze se u Odjeljku 6.) "Zasluge". 

2.) Odgovornost i obveze

Compagnie de Saint-Gobain, vlasnik ovih web stranica, na trajnoj će osnovi uložiti svoja najbolja nastojanja da osigura pouzdanost svih informacija objavljenih na ovim web stranicama u trenutku njihove objave, kao i tijekom njihove dostupnosti na internetu. 

Compagnie de Saint-Gobain zadržava pravo mijenjati i/ili ispravljati sadržaj informacija i dokumenata objavljenih na ovim web stranicama u bilo kojem trenutku bez najave. 

Compagnie de Saint-Gobain (kao i bilo koji subjekt Grupe Saint-Gobain) ne može se smatrati odgovornim za greške ili propuste u objavljenim informacijama ili tehničke probleme koji se mogu pojaviti na web stranicama i na svim drugim stranicama na koje uspostavi poveznice ili za tumačenje informacija objavljenih na tim stranicama ili za posljedice njihove upotrebe. 

Općenito, Compagnie de Saint-Gobain (kao i bilo koji subjekt Grupe Saint-Gobain) ne odgovara za bilo koju i svu štetu, bilo izravnu ili neizravnu, bez obzira na njezin uzrok, izvor, narav ili posljedice, uzrokovanu pristupanjem ili nemogućnosti pristupa bilo koga web stranici ili za upotrebu web stranice i/ili povjerenje u informacije koje su izravno ili neizravno dostupne na ovim web stranicama, kao i bilo kojim web stranicama na koje se ove web stranice pozivaju ili uspostavljaju poveznicu.  

3.) Intelektualno vlasništvo

Osim ako nije drukčije navedeno, prava intelektualnog vlasništva u dokumentima na web stranicama i u svakom elementu kreiranom za ove web stranice isključivo su vlasništvo Compagnie de Saint-Gobaina i/ili subjekata Grupe Saint-Gobaina, kojima se ne daje nikakva druga dozvola ili pravo osim prava na posjet i navigaciju web stranicama. Reproduciranje svih dokumenata objavljenih na web stranicama (odnosno, fotografija, filmova i animacija) isključivo je dopušteno u informativne svrhe i samo za osobnu i privatnu upotrebu, pri čemu je svako reproduciranje i svaka upotreba kopija izrađenih u druge svrhe izričito zabranjena, osim uz prethodno pisano dopuštenje Compagnie de Saint-Gobaina. Nazivi tvrtki, logotipi, proizvodi, robne marke i nazivi domena spomenuti na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Compagnie de Saint-Gobaina i/ili subjekata Grupe Compagnie de Saint-Gobaina i ne smiju se upotrebljavati bez prethodnog pisanog odobrenja predmetnog društva ili subjekta. 

4.) Kolačići

Upotreba kolačića

Pri posjeti web stranici našeg društva kolačići mogu automatski biti instalirati i privremeno pohranjeni u memoriji ili na tvrdom disku vašeg računala, a radi lakše navigacije unutar web stranice. Kolačići nam ne omogućuju vašu identifikaciju, već služe za evidentiranje informacija o stranicama koje pregledavate na našoj web stranici, datumu i vremenu posjeta stranici, itd. 

Na ovoj stranici nalazi se popis kolačića koje upotrebljava web stranica Saint-Gobain.com i njihova svrha.

Opće postavke kolačića

Možete upotrijebiti postavke unutar svog preglednika za kontrolu kolačića koji su postavljeni na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Možete i isključiti upotrebu kolačiće u svom internetskom pregledniku. Međutim, time ćete isključiti sve kolačiće koji se upotrebljavaju u vašem pregledniku, uključujući i one s drugih web stranica, što može uzrokovati promjenu ili gubitak određenih postavki ili informacija. Onemogućavanje upotrebe kolačića može promijeniti vaše iskustvo pregledavanja podataka na našoj web stranici ili može otežati njezino pregledavanje.  

5.) Podaci prikupljeni na web stranici

Svaki posjetitelj ove web stranice koji pruža informacije društvu Compagnie de Saint-Gobain daje mu ukupna prenosiva prava u vezi s tim informacijama i ovlašćuje ga da ih upotrebljava za bilo koju namjenu želi. Informacije koje posjetitelji pružaju na ovaj način ne smatraju se povjerljivima, moraju biti točne i zakonite i ne smiju štetiti interesima trećih osoba.

Saznajte više o osobnim podacima koji se prikupljaju na ovoj web stranici na Vaši podaci i prava.

6.) Zasluge (Credits)

Web hosting: Acquia Inc., 25 Corporate Drive – Burlington MA 01803 (USA), Tel : + (0) 1 781 238 8600

Dizajn i osmišljavanje web stranica: X-PRIME GROUPE, 118 route d'Espagne - Immeuble Phénix - bât A - 31 100 Toulouse, + 33 (0)5 34 44 96 78