Sortiraj prema:
16 rezultat
Image
KROVNE OBLOGE

KROVNE OBLOGE

Potkrovlje ste koristili kao spremište, ali ste ga odlučili urediti kako bi dobili dodatnog prostora. Rigips vam uz sustav suhe gradnje pomaže u izazovima preuređenja stropa u potkrovlju. Individualnim pristupom svakom projektu olakšavamo vam ulijepšati potkrovlje. 

Image
SVODASTI STROPOVI

SPUŠTENI STROPOVI

Rigips spušteni strop za ulijepšavanje i modernizaciju vašeg stropa. Osim što stvara poseban ugođaj kao estetski dio suhe gradnje, štedi energiju i pojačava zvučnu izolaciju.

Image
SVODASTI STROPOVI

SVODASTI STROPOVI

Tražite nešto novo i drugačije za vaš strop? U Rigipsu uzimamo nešto tako složeno i dugotrajno, kao što su svodni stropovi, i činimo ga lakim. Naši svodni stropni sustavi suhe gradnje se prilagođavaju vašim potrebama i dizajnu.

Image
SAMOSTOJEĆI PROTUPOŽARNI STROPOVI

SAMOSTOJEĆI PROTUPOŽARNI STROPOVI

Rigips stropni sustavi za suhu gradnju kao preventivna protupožarna zaštita u unutarnjim završnim radovima, koji su više puta ispitani i dokazani. Sustavi su s detaljnim rješenjima i posebno prilagođeni vama.

Image
PREGRADNI ZIDOVI

PREGRADNI ZIDOVI

Rigips pregradni zidovi suhe gradnje omogućavaju brzu gradnju bez armiranja i bušenja za instalacije. Odlična zvučna, toplinska i protupožarna svojstva omogućavaju Rigips pregradama najširu primjenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. 

Image
RIGIRAUM SUSTAVI

RIGIRAUM SUSTAVI

Rigips RigiRaum je sustav rješenja u suhoj gradnji za samonosive prostorne stanice. Uz "RigiRaum" Rigips predstavlja testirano sustavno rješenje koje se može koristiti za stvaranje snažnih sobnih prostorija.

Image
SUSTAVI ZA ZAŠTITU OD ZRAČENJA

SUSTAVI ZA ZAŠTITU OD ZRAČENJA

U bolnicama se svakoga dana prakticiraju rendgenski pregledi, zbog čega je potrebna dodatna zaštita od zračenja. Izloženost zaposlenika i pacijenata zračenju treba što više umanjiti. Zaštita se postiže uz olovne elemente u sustavima suhe gradnje Rigips za zaštitu od redgenskog zračenja.

Image
SUSTAVI PROTEKTO

SUSTAVI PROTEKTO

Zbog potreba modernog društva i raznih razvijenih tehnologija zaštita od elektromagnetskog zračenja postaje sve važnija. Uz naš sustav suhe gradnje Rigips Protekto u kojem se nalaze specijane gips ploče koje u svojoj jezgri ujedno sadrži i grafit zaštitite se od elektromagnetskog zračenja.

Image
PODNI SUSTAVI

PODNI SUSTAVI

Uvijek ste sanjali o lijepom podu, ali se nikad niste odlučili za uređivanje, jer ste smatrali da je prekomplicirano. Uređivanje i ravnanje poda ne mora biti komplicirano.

Image
PROTUPOŽARNI ZIDOVI

PROTUPOŽARNI ZIDOVI

Rigips sustavi suhe gradnje zaštite od požara i rješenja koja će vam pomoći da odlučno ostvarite koncept zaštite od požara. 

Image
ŠAHT-ZIDOVI

ŠAHT-ZIDOVI

Sustavi šaht zidova suhe gradnje su zidovi specijalne namjene i jedno su od zahtjevnijih mjesta u suvremenom građevinarstvu. Rigips posvećuje pažnju ovim rješenjima i nudi kompletnu opremu (specijalne ploče, revizijske otvore...) 

Image
iw22rb_2_0

INSTALACIJSKI ZIDOVI

Prednost suhe gradnje je da su gips ploče relativno velike u usporedbi s drugim materijalima. Iz tog razloga brzo pokrivaju velike zidne i stropne površine. Sklopovi gips ploča zahtijevaju samo nekoliko alata za njihovu konstrukciju.  Iz tog razloga brzo pokrivaju velike zidne i stropne površine. 

Image
Pregradni zid s dvostrukom potkonstrukcijom, četveroslojna obloga – RC 3Pregradni zid s dvostrukom potkonstrukcijom, četveroslojna obloga – RC 3

PREGRADNI PROTUPROVALNI ZIDOVI

Protuprovalni zid suhe gradnje Rigips pruža sigurnost na mjestima s povećanim potencijalom opasnosti (npr. u bankama, veleposlanstvima, javnim zgradama, ali i za osobnu zaštitu). Sustavi su izrađeni od jako tvrdih ploča koje osiguravaju zid od provale.