Sortiraj prema:
16 rezultat
Image
KROVNE OBLOGE

KROVNE OBLOGE

Potkrovlje ste koristili kao spremi┼íte, ali ste ga odlu─Źili urediti kako bi dobili dodatnog prostora. Rigips vam uz sustav suhe gradnje poma┼że u izazovima preure─Ĺenja stropa u potkrovlju. Individualnim pristupom svakom projektu olak┼íavamo vam ulijep┼íati potkrovlje. 

Image
SVODASTI STROPOVI

SPUŠTENI STROPOVI

Rigips spu┼íteni strop za ulijep┼íavanje i modernizaciju va┼íeg stropa. Osim ┼íto stvara poseban ugo─Ĺaj kao estetski dio suhe gradnje, ┼ítedi energiju i poja─Źava zvu─Źnu izolaciju.

Image
SVODASTI STROPOVI

SVODASTI STROPOVI

Tra┼żite ne┼íto novo i druga─Źije za va┼í strop? U Rigipsu uzimamo ne┼íto tako slo┼żeno i dugotrajno, kao ┼íto su svodni stropovi, i ─Źinimo ga lakim. Na┼íi svodni stropni sustavi suhe gradnje se prilago─Ĺavaju va┼íim potrebama i dizajnu.

Image
SAMOSTOJE─ćI PROTUPO┼ŻARNI STROPOVI

SAMOSTOJE─ćI PROTUPO┼ŻARNI STROPOVI

Rigips stropni sustavi za suhu gradnju kao preventivna protupo┼żarna za┼ítita u unutarnjim zavr┼ínim radovima, koji su vi┼íe puta ispitani i dokazani. Sustavi su s detaljnim rje┼íenjima i posebno prilago─Ĺeni vama.

Image
PREGRADNI ZIDOVI

PREGRADNI ZIDOVI

Rigips pregradni zidovi suhe gradnje omogu─çavaju brzu gradnju bez armiranja i bu┼íenja za instalacije. Odli─Źna zvu─Źna, toplinska i protupo┼żarna svojstva omogu─çavaju Rigips pregradama naj┼íiru primjenu u svim vrstama stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. 

Image
RIGIRAUM SUSTAVI

RIGIRAUM SUSTAVI

Rigips RigiRaum je sustav rje┼íenja u suhoj gradnji za samonosive prostorne stanice. Uz "RigiRaum" Rigips predstavlja testirano sustavno rje┼íenje koje se mo┼że koristiti za stvaranje sna┼żnih sobnih prostorija.

Image
SUSTAVI ZA ZAŠTITU OD ZRAČENJA

SUSTAVI ZA ZAŠTITU OD ZRAČENJA

U bolnicama se svakoga dana prakticiraju rendgenski pregledi, zbog ─Źega je potrebna dodatna za┼ítita od zra─Źenja. Izlo┼żenost zaposlenika i pacijenata zra─Źenju treba ┼íto vi┼íe umanjiti. Za┼ítita se posti┼że uz olovne elemente u sustavima suhe gradnje Rigips za za┼ítitu od redgenskog zra─Źenja.

Image
SUSTAVI PROTEKTO

SUSTAVI PROTEKTO

Zbog potreba modernog dru┼ítva i raznih razvijenih tehnologija za┼ítita od elektromagnetskog zra─Źenja postaje sve va┼żnija. Uz na┼í sustav suhe gradnje Rigips Protekto u kojem se nalaze specijane gips plo─Źe koje u svojoj jezgri ujedno sadr┼żi i grafit za┼ítitite se od elektromagnetskog zra─Źenja.

Image
PODNI SUSTAVI

PODNI SUSTAVI

Uvijek ste sanjali o lijepom podu, ali se nikad niste odlu─Źili za ure─Ĺivanje, jer ste smatrali da je prekomplicirano. Ure─Ĺivanje i ravnanje poda ne mora biti komplicirano.

Image
PROTUPO┼ŻARNI ZIDOVI

PROTUPO┼ŻARNI ZIDOVI

Rigips sustavi suhe gradnje za┼ítite od po┼żara i rje┼íenja koja ─çe vam pomo─çi da odlu─Źno ostvarite koncept za┼ítite od po┼żara. 

Image
ŠAHT-ZIDOVI

ŠAHT-ZIDOVI

Sustavi ┼íaht zidova suhe gradnje su zidovi specijalne namjene i jedno su od zahtjevnijih mjesta u suvremenom gra─Ĺevinarstvu. Rigips posve─çuje pa┼żnju ovim rje┼íenjima i nudi kompletnu opremu (specijalne plo─Źe, revizijske otvore...) 

Image
iw22rb_2_0

INSTALACIJSKI ZIDOVI

Prednost suhe gradnje je da su gips plo─Źe relativno velike u usporedbi s drugim materijalima. Iz tog razloga brzo pokrivaju velike zidne i stropne povr┼íine. Sklopovi gips plo─Źa zahtijevaju samo nekoliko alata za njihovu konstrukciju.  Iz tog razloga brzo pokrivaju velike zidne i stropne povr┼íine. 

Image
Pregradni zid s dvostrukom potkonstrukcijom, ─Źetveroslojna obloga ÔÇô RC 3Pregradni zid s dvostrukom potkonstrukcijom, ─Źetveroslojna obloga ÔÇô RC 3

PREGRADNI PROTUPROVALNI ZIDOVI

Protuprovalni zid suhe gradnje Rigips pru┼ża sigurnost na mjestima s pove─çanim potencijalom opasnosti (npr. u bankama, veleposlanstvima, javnim zgradama, ali i za osobnu za┼ítitu). Sustavi su izra─Ĺeni od jako tvrdih plo─Źa koje osiguravaju zid od provale.