Gips za izravnavanje, zaglađivanje i ispunjavanje spojeva

Kategorije

Ispunjavanje spojeva

Ispunjivači spojeva

Ukoliko vam je potrebno ispunjavanje spojeva ili gletanje zida do 2 mm, Rigips ispunjivači spojeva za suhu gradnju su idealni proizvodi za vas. Prah je napravljen kako bi tijekom izrade mase dobili savršenu teksturu.

Gletanje zidova

Glet mase

Suha gradnja ne može bez Rigips glet mase koja će vam pomoći pripremiti zid za bojenje. Izrađene prema vašim potrebama Rigips glet mase će vam jednostavno pomoći kod izrade zida. Posebna receptura naših glet masa olakšat će sve poslove za koje vam je masa potrebna.

Gips el.

Gips

Za sitne popravke i radove oko raznih instalacija u suhoj gradnji potrebna vam je masa koja će se brzo stvrdnuti. Rigips gipsevi su napravljeni kako bi odgovarali vašim potrebama. Izaberite iz našeg izbora gips koji vam je potreban za radove.

Gotova smjesa

Glet mase spremne za upotrebu

Rigips smjesa za suhu gradnju je pripremljena unaprijed i spremna za upotrebu. Odlično prianja na podlogu Može se nanositi direktno iz kante ili se može promiješati prije upotrebe. Po potrebi se može dodati čista voda.

Osnovni premaz

Osnovni premaz

Premaz na suhom zidu nije isti kao boja. Zadatak premaza je zapečatiti porozne površine papira i osušene spojeve i učiniti ih podobnijima za novu boju. Boja se bolje drži na premazu nego na običnoj ploči bez premaza