Primjeni filtere
Filter
Sortiraj prema:
310 rezultat
weberfloor fastcem

weberfloor fastcem

Brzosušeće, hidraulično vezivo namijenjeno za izradu vezanog, nevezanog i plivajućeg estriha u debljini od 1 cm do 6 cm. Namijenjen je za unutarnju i vanjsku primjenu na unaprijed pripremljenim podlogama

webertec 828 multi-size manžeta

webertec 828 multi-size manžeta

Univerzalna, hidroizolacijska manžeta napravljena od netkanog polipropilena i fleksibilne poliuretanske membrane sa visokofleksibilnim dijelom u sredini za jednostavno postavljanje na cijevne priključke

Webertec 828 set

webertec 828 hidroizolacijski sustav

Kako bi izolacija kuće bila potpuna potrebna vam je webertec 828 specijalni hidroizolacijski sustav za izolaciju dilatacijskih, kutnih i ostalih spojeva različitih materijala, kao i za izolaciju cijevi.

Webertherm 304

webertherm 304

Bijelo lagano ljepilo (mort) s EPS granulatom za izradu armirnog sloja i lijepljenje izolacije. Koristi se za renoviranje i izravnavanje neravnih mineralnih podloga.

weberklin epoxy

weberklin epoxy

Weberklin epoxy je sredstvo za čišćenje suhih ostataka epoksida za sve keramičke površine.

U SeaProtect Roll G220

U SeaProtect Slab G220

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i peći. Jednostrano je kaširana bijelim staklenim 220-gramskim platnom. Maksimalna temperatura primjene za gustoće do 40 k

webercol proGRES

webercol proGRES

webercol proGRES (šifra LKGRES) je elastično ljepilo ojačano mikrovlaknima klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike većih dimenzija (do 60x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih pločica većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne podloge.

RIGIPS RIMANO 3-6

RIGIPS RIMANO 6-30

Rimano 6-30 je glet masa za suhu gradnju napravljena od gipsa za slojeve 6-30 mm, koja omogućava brže vezivanje u usporedbi s cementnom žbukom.

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana heksagon mrežom i crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Slab 4.0 Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

RIGIPS UA PROFILI

RIGIPS UA PROFILI

Rigips UA profil dizajniran za ojačavanje otvora vrata, izgradnju pregradnih zidova, zidnih i stropnih obloga, spuštenih stropova u sustavima suhe gradnje.
 

RIGIPS RIGIPROFIL TOP 5

RIGIPS RIGIPROFIL

RigiProfil je nova generacija patentiranih čeličnih profila ojačane strukture za Rigips pregradne zidove suhe gradnje.
 

RIGIPS RIGIPROFIL TOP 5

RIGIPS RIGIPROFIL TOP 5

RigiProfil TOP 5 je nova generacija patentiranih čeličnih profila ojačane strukture za Rigips pregradne zidove suhe gradnje.

RIGIPS NONIUS

RIGIPS NONIUS

Rigips NONIUS dijelovi služe za izradu ovjesa u sustavima suhe gradnje u području stropa.
 

RIGIPS QUICK-LOCK PROFILI

RIGIPS QUICK-LOCK PROFILI

Rigips Quick-Lock je profil za suhu gradnju od kvalitetnog pocinčanog čeličnog lima s velikom otpornošću na mehaničke deformacije.

RIGIPS PRIMELINE SET ZA UREĐIVANJE SPOJEVA RIGITON PLOČA

RIGIPS PRIMELINE SET ZA UREĐIVANJE SPOJEVA RIGITON PLOČA

Postavljanje naših Rigiton ploča za suhu gradnju je moguće olakšati uz Rigips Primeline set za uređivanje. Set sadrži sve što je potrebno kako bi vaše postavljene ploče izgledale savršeno: spužva, abrazivna mreža, valjak od janjeće vune, traka (20 mm, 50 mm, 75 mm ili 100 mm), lopatica...
 

RIGIPS PRIMELINE SET ZA POSTAVLJANJE RIGITON PLOČA

RIGIPS PRIMELINE SET ZA POSTAVLJANJE RIGITON PLOČA

Rigiton Primeline set za suhu gradnju sadrži sve što je potrebno za postavljanje gips ploča: Rigiton tekuće ljepilo Primeline, spužva, abrazivna mreža, valjak od janjeće vune, primeline vijci, papir za izravnjavanje, lopatica za popravljanje...