Primjeni filtere
Apply
Filtriraj rezultate Reset Primjeni filtere
Apply
Sortiraj prema:
313 results
Fassade

Fasoterm 35

Izolacijske plo─Źe Fasoterm 35 su namijenjene za ETICS (External Thermal Insulation Composite System) sustave vanjskih zidova kod novih i postoje─çih objekata. Ugradnjom Fasoterm 35 vune osigurava se negorivost zida, te dobra zvu─Źna i toplinska karakteristika.

webersan presto 300

webersan presto 300

Su┼íiva hidrofobizirana glet ┼żbuka s u─Źinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne ┼żbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske ┼żbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski ┼ípric i sanacijska ┼żbuka primjerena za vla┼żne (zbog kapilarnog upijanja) i solima optere─çene unutarnje i vanjske povr┼íine

webercol proFLEX

webercol proFLEX

Webercol proFLEX je cementno ljepilo oja─Źano mikrovlaknima za lijepljenje kerami─Źkih i drugih plo─Źica na unutarnje i vanjske podne i zidne povr┼íine klase C2TES1. 

webercol flex plus

webercol flex plus

Sivo ljepilo za plo─Źice izuzetne fleksibilnosti i snage, za lijepljenje plo─Źica bez klizanja, s produ┼żenim otvorenim vremenom rada, za problemati─Źne podloge i velike plo─Źice. Ljepilo podnosi velika stati─Źka i termi─Źka optere─çenja ┼íto je velika prednost kod vanjskog postavljanja plo─Źica. Webercol fle

weberfloor fastcem

weberfloor fastcem

Brzosu┼íe─çe, hidrauli─Źno vezivo namijenjeno za izradu vezanog, nevezanog i plivaju─çeg estriha u debljini od 1 cm do 6 cm. Namijenjen je za unutarnju i vanjsku primjenu na unaprijed pripremljenim podlogama

webertec 828 multi-size man┼żeta

webertec 828 multi-size man┼żeta

Univerzalna, hidroizolacijska man┼żeta napravljena od netkanog polipropilena i fleksibilne poliuretanske membrane sa visokofleksibilnim dijelom u sredini za jednostavno postavljanje na cijevne priklju─Źke

Webertec 828 set

webertec 828 hidroizolacijski sustav

Kako bi izolacija ku─çe bila potpuna potrebna vam je webertec 828 specijalni hidroizolacijski sustav za izolaciju dilatacijskih, kutnih i ostalih spojeva razli─Źitih materijala, kao i za izolaciju cijevi.

Webertherm 304

webertherm 304

Bijelo lagano ljepilo (mort) s EPS granulatom za izradu armirnog sloja i lijepljenje izolacije. Koristi se za renoviranje i izravnavanje neravnih mineralnih podloga.

weberklin epoxy

weberklin epoxy

Weberklin epoxy je sredstvo za ─Źi┼í─çenje suhih ostataka epoksida za sve kerami─Źke povr┼íine.

U SeaProtect Roll G220

U SeaProtect Slab G220

Izolacijska plo─Źa iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvu─Źnu i protupo┼żarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i pe─çi. Jednostrano je ka┼íirana bijelim staklenim 220-gramskim platnom. Maksimalna temperatura primjene za gusto─çe do 40 k

webercol proGRES

webercol proGRES

webercol proGRES (┼íifra LKGRES) je elasti─Źno ljepilo oja─Źano mikrovlaknima klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike ve─çih dimenzija (do 60x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih plo─Źica ve─çih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne podloge.

RIGIPS RIMANO 3-6

RIGIPS RIMANO 6-30

Rimano 6-30 je glet masa za suhu gradnju napravljena od gipsa za slojeve 6-30 mm, koja omogu─çava br┼że vezivanje u usporedbi s cementnom ┼żbukom.

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano ka┼íirana heksagon mre┼żom i crnom alu folijom za protupo┼żarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Slab 4.0 Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Izolacijska plo─Źa iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano ka┼íirana crnom alu folijom za protupo┼żarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.

RIGIPS UA PROFILI

RIGIPS UA PROFILI

Rigips UA profil dizajniran za oja─Źavanje otvora vrata, izgradnju pregradnih zidova, zidnih i stropnih obloga, spu┼ítenih stropova u sustavima suhe gradnje.