Brendovi

BRENDOVI

Grupacija Saint-Gobain prisutna je u Hrvatskoj od 1996. godine. Trenutno izravno integrira četiri brenda i upravlja s dvije proizvodne jedinice.

Description

Saint-gobain brendovi izravno i indirektno prisutni u Hrvatskoj

Description
Proizvodi izolacijske materijale od mineralnih vlakana, kamenu i staklenu vunu, koji su namijenjeni prvenstveno za građevinarstvo i industriju.
Description
Proizvodi ploče od gips-kartona i gipsanih vlakana za sustave suhe gradnje, stropne sisteme i gipsane obloge za interijere.
Description
Proizvodi visokokvalitetne završne slojeve i fasadne termoizolacijske sustave, rješenja za hidroizolaciju, unutarnje i fasadne boje, mase za izravnavanje i samonivelirajuće mase, ljepila za keramičke pločice.
Description
Iz nodularnog ljeva proizvodi cjelokupne vodovodne i kanalizacijske cijevne sustave uključujući armature, unutrašnje otpadne sustave za zgrade, mikropilote.
Description
Proizvodi akustičke proizvode i sustave, koji doprinose stvaranju dobre radne sredine povećanjem udobnosti I performansi.
Description
Proizvođač abraziva, jedini proizvodi sva tri glavna tipa abraziva; vezani alati, abrazivi na podlozi i dijamantski alati.
Description
Asortiman sigurnosnog stakla visokih performansi za sektore zaštite od požara i sigurnosti; ispunjava sve zahtjeve – otpornost na vatru, napad, metke, eksploziju…
Description
Prozvodi materijale za ojačanje u gradnji (mrežice za fasadu ili tapete sa staklenim vlaknima) za industrijske i složene aplikacije.
Description
Saint-Gobain Glass proizvodi izolacijska stakla, uključujući stakla za projekte zastakljenih fasada, staklo za interijere i sigurnosno staklo, stakla s otiskom i obradom.