Obrnuti, prohodni ravni krov

Krov je općenito jedna od najvećih površina zgrade. Kao rezultat toga, građevinski nacrti pridaju sve veći značaj ovoj konstrukcijskoj komponenti.

Saznajte više
Smanji

Opis sustavi

Krov, a posebno obrnuti krov, tako postaje ključni faktor u procesu planiranja! Koncept obrnutog krova predstavlja trajnu i sigurnu toplinsku izolaciju i sustav brtvljenja ravnih krovova. Posebnost obrnutog krova je u tome što su, za razliku od uobičajenih ne ventiliranih ravnih krovova, njegovi konstrukcijski elementi položeni obrnutim redoslijedom. Izolacija se postavlja na krovnu membranu i štiti je od vremenskih utjecaja (temperaturne fluktuacije, UV zračenje ili mehanička oštećenja). Isover je razvio izolaciju koja će vam pomoći izolirati obrnuti ravni krov.
Kod rješenja za izolaciju obrnutog, prohodnog ravnog krova, sloj izolacije se postavlja iznad hidroizolacijskog sloja, čime se znatno produžava vijek trajanja membrane. Plivajući prohodni pod ima ulogu balasta i sprječava mogućnost da vjetar pomakne sloj izolacije od ekstrudiranog polistirena.

Prednosti

  • Izvrsna otpornost na površinsko i točkasto opterećenje

  • Duža trajnost vodonepropusnog sloja

  • Odlična toplinska izolacija

Komponente

Dokumenti

Odaberi sve
Informacije o sustavu
Tehnički list proizvoda: Styrodur 2800 C
Tehnički list sustava
Tehnički listovi