Otkrijte našu svrhu


"MAKING THE WORLD A BETTER HOME"


NAŠA JE SVRHA POSTAVITI SMJERNICE ZA BOLJU BUDUĆNOST

Mi smo proizvođači i distributeri. S našim kupcima i za njih dizajniramo materijale i rješenja koji ostavljaju pozitivan utjecaj na život svakog pojedinca. Pružamo dobrobit zajednici i kvalitetu življenja dok i dalje brinemo o našem planetu.

 

NAŠA SVRHA ODRAŽAVA ŠTO SMO MI

350 godina povijesti, naša kolektivna snaga i vodstvo pomažu nam u potrazi za razvojem na drugačiji način, suočavajući se s velikim izazovima čovječanstva, klimatskim promjenama, zaštitom resursa i borbom za jednakost.

Mi smo međunarodna i multilokalna kompanija, potpuno integrirana u područja na kojima djelujemo. Tako održavamo vitalnu okolinu i pomažemo graditi pošten, održiv i otvoren svijet.

 

NAŠA SVRHA JE POZIV NA AKCIJU

Naš pristup je jasno fokusiran na budućnost. S našim kupcima, partnerima te ostalim suradnicima težimo individualnoj i kolektivnoj slobodi kako bismo kreirali i omogućili bolji život u svijetu. Ovo je poziv u kojem smo svakodnevno otvoreni za inovacije i konstantno obnavljamo ciljeve zbog boljeg i ujedinjenog življenja te zajedničkog dobra. 

 

NAŠA SVRHA TEMELJI SE NA VRIJEDNOSTIMA KOJE NAS VODE

Naše poslovanje provodimo u skladu s načelima ponašanja i djelovanja humanističkih vrijednosti i to je temelj naše korporativne kulture. Slušanje, razgovaranje, briga, vjerovanje, solidarnost i poštovanje centar su naših obveza.

Ovo je osnovna ambicija našeg postojanja: Djelovati svakog dana kako bismo svijet učinili ljepšim i održivim mjestom za život.

Jeste li znali...

da Isover proizvodi toplinske i zvučne izolacije imaju važnu ulogu i kod postrojenja u zgradama? Cilj njihove primjene nije samo ušteda energije nego i zvučna izolacija i smanjenje buke.