Komfor bez kompromisa

Komfor bez kompromisa

Naša misija u Isoveru su objekti funkcionalnog dizajna, za maksimalnu udobnost, bez ugrožavanja integriteta, stila ili vrijednosti. Isto tako želimo da naša rješenja i proizvodi štede energiju. Trećina svjetskih emisija CO2 dolazi iz novih zgrada. Ali ne moraju. Odluke koje donosimo danas utječu na to kako će naš svijet izgledati za 50 godina. Ne trebamo raditi kompromis kako bismo živjeli održivo. Moramo biti ozbiljni oko izbora koje donosimo. Isover donosi inovativnu tehnologiju da bi riješio problem izgradnje održivog i za vas i za svijet. Bez obzira želite li održivi bungalov ili kućicu za odmor izvan mreže ili ured u punoj veličini u preuređenom skladištu, s našim prirodnim proizvodima to možete bez ugrožavanja svijeta. 

Toplinski savršeno izoliran plašt zgrade bez toplinskih mostova pouzdano zadržava toplinu u vašoj kući. Posljedica toga je da veća temperatura na površini unutarnjih zidova bliska temperaturi zraka u prostoriji ne samo da stvara ugodan osjećaj stanovanja nego i sprječava nastanak štetne kondenzacije vlage.

Kad su svi građevinski elementi s prozorima i vratima vrlo kvalitetni, ono što je presudno jest izolacija. Ako je izolacija dobra, u cijeloj je kući ujednačena temperatura. Odgovarajuća toplinska sanacija na razini niskoenergetske kuće ili čak multikomforne kuće ISOVER drastično smanjuje potrebu za grijanjem i štedi novac za lijepe stvari u životu.

Ako ste se odlučili za renoviranje dosadašnjega plašta zgrade, trebate težiti energetskome poboljšanju, svakako i zbog rasta cijena energije. Kratkoročni kompromisi na dugi rok neizbježno znače znatno veće izdatke.