Sortiraj prema:
7 rezultat
weber armirna mrežica 8×8 mm

weber armirna mrežica 8×8 mm

Weber armirna mrežica 8×8 mm se odlikuje svojom širokom primjenom i kvalitetom. Možete je koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune, kako bi dobili čvrstu termo fasadu. Osigurajte izolaciju zida bez straha od pucanja.
 

weber armirna mrežica 4×4 mm

weber armirna mrežica 4×4 mm

Weber armirna mrežica 4×4 mm ima široku primjenu upotrebe te se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune. Armirajte vašu fasadu Weber mrežicom koja će vašu termo fasadu osigurati od pucanja i učvrstiti, što će joj podariti duži vijek trajanja. 

weber PVC prozorski profil standardni 1,4 m

weber PVC prozorski profil standardni

S Weber PVC prozorskim profilom stvorite dugotrajan spoj između okvira prozora ili vrata i termo fasade. Profil je napravljen kako bi njegovo korištenje bilo jednostavno i omogućava bolje oblikovanje termoizolacije na prozoru ili vratima. 

weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m

weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m

Weber kutni profili s okapnicom stvaraju pravilni oblik na kutijama za rolete, donjim dijelovima balkona, prozorskim daskama... Uz Weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m (10cm) oblikujte kuteve i rubove s lakoćom. Postavljanjem okapnog profila koji se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i k

weber PVC kutnici s mrežicom 2,5 m (10x15)

weber PVC kutnici s mrežicom 2,5 m (10x15)

Kod postavljanja termo fasada osim postavljanja armirne mrežice na zidovima potrebno je zaštititi kutove. Weber PVC kutnik s mrežicom je jednostavan za korištenje i idealan za ojačavanje kutova.

weber zimski aditiv za akrilnu žbuku

weber zimski aditiv za akrilnu žbuku

Weber zimski aditiv za akrilnu žbuku koji vam pomaže u zimskim uvjetima kod ugradnje termo fasadnih sustava. Idealan je za korištenje u hladnih krajevima. Može se koristiti kod nanosa tankoslojnih žbuka i vanjskih boja. Prednost je kod Weber aditiva da ne utječe na promjenu boje žbuke.

weber algicid G610

weber algicid G610

Ako se pitate kako očistiti fasadu od raznih bio nametnika potrebno vam je dobro sredstvo koje će ih držati podalje od vaših zidova.