Sortiraj prema:
13 rezultat
Image
Webertherm 304

webertherm 304

Bijelo lagano ljepilo (mort) s EPS granulatom za izradu armirnog sloja i lijepljenje izolacije. Koristi se za renoviranje i izravnavanje neravnih mineralnih podloga.

Image
Weber PU pjena

Weber PU pjena

Weber PU pjena je brzo rješenje za fuge između izolacijskih ploča. Osigurajte maksimalnu izolaciju uz ovaj odličan proizvod.

Image
webertherm Prima

webertherm Prima

Webertherm Prima pomaže termo fasadnom sustavu usporiti sav prijenos topline - bilo da je toplina iznutra ili izvana.

Image
weber.therm 461P

weber.therm 461P

 Izradite vaš fasadni sustav uz weber.therm 461P ljepilo koje će pripremiti vanjski zid za nanos prelijepog završnog sloja. 

Image
weber.therm ultra

weber.therm ultra

Sivo ekspandirajuće termo fasadno ljepilo za izradu kvalitetnih stiropor fasada. Pomozite vašoj termo fasadi od EPS ploča da čvrsto prianja na vanjski zid uz weber.therm ultra koji svojim specijalnim sastavom omogućuje dugotrajnost. 

Image
weber.therm family WL

weber.therm family WL

Svi želimo uštedjeti novac na našim računima za energiju i osigurati da novac koji trošimo na grijanje neće otići uzalud. Uz Weber ljepilo uštedite i u isto vrijeme osigurajte najbolju izolaciju. 

Image
weber.therm family

weber.therm family

 Weber se pobrinuo izraditi ljepilo koje će održavati čvrstoću vašeg zida u godinama koje slijede.

Image
weber.therm specijal W

weber.therm specijal W

Izolirajte kuću s weber.therm specijal W ljepilom izrađenim od kvalitetnih punila. Posebna punila ljepilu daju dodatnu snagu i kvalitetu, zbog kojeg postavljanje ploča i gletanje postaje jednostavnije.

Image
weber.therm clima

weber.therm clima

Ljepilo za lijepljenje clima izolacijskih ploča i izradu armirnog sloja kod termo fasada. Ljepilo sadrži posebne staklene kuglice koje omogućavaju maksimalnu paropropusnost clima sustava.