Sortiraj prema:
39 rezultat
Webertherm 304

webertherm 304

Bijelo lagano ljepilo (mort) s EPS granulatom za izradu armirnog sloja i lijepljenje izolacije. Koristi se za renoviranje i izravnavanje neravnih mineralnih podloga.

weber Marmolit

webermin classic PLUS

Završna mineralna dekorativna žbuka obogaćena polimerom, što joj daje povećanu vodoodbojnost. Žbuka ima pojačano prianjanje na podlogu i otpornost na pucanje zbog čega je u velikoj prednosti pred drugim mineralnim žbukama. 

weber.ton akril

weber.ton akril

Boja za zidove koja pomiče granice kod obnove termo fasada. Uz vodoodbojnost sadrži dodatak protiv razvoja algi i plijesni. Vaši vanjski zidovi će uz weber.ton akril ponovo zablistati kao prvog dana.

Weber PU pjena

Weber PU pjena

Weber PU pjena je brzo rješenje za fuge između izolacijskih ploča. Osigurajte maksimalnu izolaciju uz ovaj odličan proizvod.

weberprim akrilni osnovni premaz 554K

weber.prim silikatni osnovni premaz 557K

Optimizira potrošnju boje što osigurava štednju novca. Učvrstite podlogu i stvorite vezivni most između podloge i boje uz weber.prim akrilni osnovni premaz 554K. Dubinski osnovni premaz koji se može razrijediti vodom za unutarnje i vanjske površine.

weberdesign opeka

weberdesign opeka

Koristeći završni sloj i matrični uzorak, možemo jednostavno imitirati opeku na fasadnim sustavima.

weberdesign šljokice za fasadu

weberdesign šljokice za fasadu

Završni sloj može svjetlucati uz weberdesign šljokice za fasadu. Šljokice dodaju prestiž i eleganciju klasičnim fasadnim površina. Uz pomoć svjetlosti učinak na takve površine može biti uistinu zavodljiv i veličanstven.

weberton NEON

weberton NEON

Svjetleće iznenađenje u noći! S našim svjetlećim bojama, možete zaustaviti dah i oduševiti dosad neviđenim dizajnom čija se tajna otkriva tek kad padne mrak! 

weberdesign kamen

weberdesign kamen

Suvremena arhitektura na fasadnim površinama često uključuje prirodne materijale. Kamen je jedan od onih koji su vizualno vrlo zanimljivi, ali rješenje je skupo i zbog svoje težine logistički i zahtjevno za implementaciju. 

weberdesign drvo

weberdesign drvo

Drvo u arhitekturi igra ulogu estetskog i funkcionalnog rješenja. Postavljanje drva na pročelje nudi suvremeno arhitektonsko rješenje koje s vremenom zahtijeva dodatni rad sa zaštitom i revitalizacijom.
 

weberdesign beton

weberdesign beton

Korištenjem završnog sloja i smjese za izravnavanje fasada, izgled betona može se imitirati na fasadnim sustavima.
 

weber armirna mrežica 8×8 mm

weber armirna mrežica 8×8 mm

Weber armirna mrežica 8×8 mm se odlikuje svojom širokom primjenom i kvalitetom. Možete je koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune, kako bi dobili čvrstu termo fasadu. Osigurajte izolaciju zida bez straha od pucanja.
 

weber armirna mrežica 4×4 mm

weber armirna mrežica 4×4 mm

Weber armirna mrežica 4×4 mm ima široku primjenu upotrebe te se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune. Armirajte vašu fasadu Weber mrežicom koja će vašu termo fasadu osigurati od pucanja i učvrstiti, što će joj podariti duži vijek trajanja. 

weber.ton silikon

weber.ton silikon

Pustite mašti na volju jer weber.ton silikon ima u izboru 301 različit ton. 

weber PVC prozorski profil standardni 1,4 m

weber PVC prozorski profil standardni

S Weber PVC prozorskim profilom stvorite dugotrajan spoj između okvira prozora ili vrata i termo fasade. Profil je napravljen kako bi njegovo korištenje bilo jednostavno i omogućava bolje oblikovanje termoizolacije na prozoru ili vratima. 

weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m

weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m

Weber kutni profili s okapnicom stvaraju pravilni oblik na kutijama za rolete, donjim dijelovima balkona, prozorskim daskama... Uz Weber PVC okapni profil s mrežicom 2 m (10cm) oblikujte kuteve i rubove s lakoćom. Postavljanjem okapnog profila koji se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i k

weber PVC kutnici s mrežicom 2,5 m (10x15)

weber PVC kutnici s mrežicom 2,5 m (10x15)

Kod postavljanja termo fasada osim postavljanja armirne mrežice na zidovima potrebno je zaštititi kutove. Weber PVC kutnik s mrežicom je jednostavan za korištenje i idealan za ojačavanje kutova.

weber zimski aditiv za akrilnu žbuku

weber zimski aditiv za akrilnu žbuku

Weber zimski aditiv za akrilnu žbuku koji vam pomaže u zimskim uvjetima kod ugradnje termo fasadnih sustava. Idealan je za korištenje u hladnih krajevima. Može se koristiti kod nanosa tankoslojnih žbuka i vanjskih boja. Prednost je kod Weber aditiva da ne utječe na promjenu boje žbuke.