Sortiraj prema:
14 rezultat
webersan presto 300

webersan presto 300

Sušiva hidrofobizirana glet žbuka s učinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne žbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske žbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski špric i sanacijska žbuka primjerena za vlažne (zbog kapilarnog upijanja) i solima opterećene unutarnje i vanjske površine

weberfloor fastcem

weberfloor fastcem

Brzosušeće, hidraulično vezivo namijenjeno za izradu vezanog, nevezanog i plivajućeg estriha u debljini od 1 cm do 6 cm. Namijenjen je za unutarnju i vanjsku primjenu na unaprijed pripremljenim podlogama

weber.niv razilit plus

weber.niv razilit plus

Kako bi renoviranje kuhinje, spavaće sobe ili neke druge prostorije prošlo glatko potrebni su vam ravni podovi. Tu uskače weber.niv razilit plus samonivelirajuća masa za izravnavanje unutarnjih podnih površina. S Weber masom olakšajte si sljedeće faze renovacije ili izgradnje.

webercol interier

webercol interier

Weber.col interijer je praškasta mješavina sive boje koja se sastoji od specijalnog cementa, finog pijeska odabranih granulacija, sintetičkih smola i posebnih aditiva. 

webercol classic thumbnail

webercol classic

Za trenutak kada vam je potrebno najbolje ljepilo za lijepljenje upojnih keramičkih pločica, prirodnog i umjetnog kamena manjih dimenzija na unutarnjim zidnim i podnim površinama, tu je webercol classic.

weber Termoščit [int]

weber Termoščit [int]

Unutarnja boja kao odlično rješenje protiv pojave algi i plijesni u interijerima. Mislite da nije moguće? Uz Weber Termoščit [int] dobivate kompletno rješenje za vaše zidove.

polikolor latex thumbnail

weber polikolor latex

Polikolor latex je visoko kvalitetna boja na osnovi vodenih disperzija i suvremenih polimera, otporna na mokro brisanje.

polikolor dizajn thumbnail

weber.deko polikolor dizajn

Weber.deko polikolor dizajn je boja za zidove koja će vas zadiviti svojom otpornošću. Boja za unutarnje zidove i stropove koja postavlja ljestvicu kvalitete jako visoko. Sastavom boje povećana je pokrivnost i paropropusnost. Uživajte u dugotrajnosti i lakoći bojenja.

polikolor gold thumbnail

weber polikolor GOLD

Izuzetno kvalitetna dekorativna boja za zidove na bazi akrilata. Mala količina boje pokriva veliku površinu te skraćuje vrijeme radova. Weber polikolor GOLD je boja za uljepšavanje unutarnjih zidova. Uz našu boju i vašu maštu, samo je nebo granica.

weber.prim podloga IN

weber.prim podloga IN

Bez dobrog osnovnog premaza bojenje površina često završi tamo gdje ne želite. Kako se to ne bi dogodilo potrebno je nanijeti dobar osnovni premaz. Poboljšajte prianjanje i ujednačite podlogu, pojačajte neutralizaciju i učvrstite podlogu prije nanošenja boje za zidove uz weber.prim podloga IN.

weber.prim beton kontakt

weber.prim beton kontakt

Weber.prim beton kontakt premaz je najbolje što možete upotrijebiti za ujednačavanje betonskih površina. Zbog svojeg posebnog sastava, nakon nanosa i sušenja možete bezbrižno urediti željene površine bez straha od odvajanja materijala.

weber.mur polifix T

weber.mur polifix T

Gotova masa za fino izravnavanje unutarnjih zidova uvelike skraćuje vrijeme radova jer nije potrebno miješati smjesu. Najbolja glet masa koja će vaš posao učiniti lakšim. Weber.mur polifix T će vam pomoći urediti zidove za vaše buduće radove.

webermur gletofix

webermur gletofix

Među najbolje glet mase sigurno se ubraja i webermur gletofix bijela masa za izravnavanje unutarnjih površina. Izuzetno bijela boja mase osigurava bojenje zidova u manje slojeva. Uštedite uz našu inovativnu masu za izravnavanje.