Sortiraj prema:
7 rezultat
weber armirna mrežica 4×4 mm

weber armirna mrežica 4×4 mm

Weber armirna mrežica 4×4 mm ima široku primjenu upotrebe te se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune. Armirajte vašu fasadu Weber mrežicom koja će vašu termo fasadu osigurati od pucanja i učvrstiti, što će joj podariti duži vijek trajanja. 

webertec 946

webertec 946

Injektirna krema za izradu horizontalne barijere. Jednostavno i učinkovito rješenje za postavljanje vodoravne barijere u zid opterećen kapilarnom vlagom.

weber Termoščit [int]

weber Termoščit [int]

Unutarnja boja kao odlično rješenje protiv pojave algi i plijesni u interijerima. Mislite da nije moguće? Uz Weber Termoščit [int] dobivate kompletno rješenje za vaše zidove.

polikolor dizajn thumbnail

weber.deko polikolor dizajn

Weber.deko polikolor dizajn je boja za zidove koja će vas zadiviti svojom otpornošću. Boja za unutarnje zidove i stropove koja postavlja ljestvicu kvalitete jako visoko. Sastavom boje povećana je pokrivnost i paropropusnost. Uživajte u dugotrajnosti i lakoći bojenja.

polikolor gold thumbnail

weber polikolor GOLD

Izuzetno kvalitetna dekorativna boja za zidove na bazi akrilata. Mala količina boje pokriva veliku površinu te skraćuje vrijeme radova. Weber polikolor GOLD je boja za uljepšavanje unutarnjih zidova. Uz našu boju i vašu maštu, samo je nebo granica.

weber.prim podloga IN

weber.prim podloga IN

Bez dobrog osnovnog premaza bojenje površina često završi tamo gdje ne želite. Kako se to ne bi dogodilo potrebno je nanijeti dobar osnovni premaz. Poboljšajte prianjanje i ujednačite podlogu, pojačajte neutralizaciju i učvrstite podlogu prije nanošenja boje za zidove uz weber.prim podloga IN.

webermur gletofix

webermur gletofix

Među najbolje glet mase sigurno se ubraja i webermur gletofix bijela masa za izravnavanje unutarnjih površina. Izuzetno bijela boja mase osigurava bojenje zidova u manje slojeva. Uštedite uz našu inovativnu masu za izravnavanje.