Sortiraj prema:
22 rezultat
webersan presto 300

webersan presto 300

Sušiva hidrofobizirana glet žbuka s učinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne žbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske žbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski špric i sanacijska žbuka primjerena za vlažne (zbog kapilarnog upijanja) i solima opterećene unutarnje i vanjske površine

webercol proFLEX

webercol proFLEX

Webercol proFLEX je cementno ljepilo ojačano mikrovlaknima za lijepljenje keramičkih i drugih pločica na unutarnje i vanjske podne i zidne površine klase C2TES1. 

webercol flex plus thumbnail

webercol flex plus

Sivo ljepilo za pločice izuzetne fleksibilnosti i snage, za lijepljenje pločica bez klizanja, s produženim otvorenim vremenom rada, za problematične podloge i velike pločice. Ljepilo podnosi velika statička i termička opterećenja što je velika prednost kod vanjskog postavljanja pločica. Webercol fle

webercol proGRES

webercol proGRES

webercol proGRES (šifra LKGRES) je elastično ljepilo ojačano mikrovlaknima klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike većih dimenzija (do 60x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih pločica većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne podloge.

webercolor comfort

webercolor comfort

Webercolor comfort je fleksibilna, vodoodbojna i obojana fugirna masa, široke primjene na cementnoj osnovi. 

webercol extraflex

webercol extraflex

Webercol extraflex je poboljšano elastično cementno ljepilo namijenjeno najzahtjevnijem lijepljenju svih vrsta keramičkih pločica, granitogresa, klinkera, prirodnog i umjetnog kamena te mozaika svih veličina i dimenzija na unutarnje i vanjske zidne te podne podloge. 

webercol exterier

webercol exterier

Elastično ljepilo klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike većih dimenzija (do 60 x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih pločica većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne te podne podloge.

webercol flex thumbnail

webercol flex

U Weberu uvijek težimo kvaliteti. Tako je nastalo naše sivo ljepilo za pločice odlične fleksibilnosti i snage za lijepljenje pločica bez klizanja, za unutarnje i vanjske radove. 

webercol flex plus W thumbnail

webercol flex plus W

Kada vam je potrebno ljepilo koje će se dobro snaći u renovaciji i postavljanju pločica na pločice webercol flex plus W je ljepilo za vas. 

webercol crystal tixogel thumbnail

webercol crystal tixogel

Bijelo ljepilo za pločice iznimno kremaste strukture za kamen i mozaik izrađeno specijalnom tixogel tehnologijom.

webercol flex tixogel thumbnail

webercol flex tixogel

Sivo ljepilo za pločice kremaste strukture, pojačane snage vezivanja, izrađeno inovativnom tixogel tehnologijom.

weberepox easy

weberepox easy

Weberepox easy masa je najbolji izbor kada trebate iznimno čvrstu, dvokomponentnu epoksidnu fugirnu masu i ljepilo za keramiku u jednom proizvodu. Otporna je na kemikalije i zbog svoje dvostruke primjene uvelike smanjuje vrijeme rada na pločicama. 

webercolor SIL

webercolor SIL

Trajnoelastična, na osnovi acetata, silikonska jednokomponentna brtvena masa za brtvljenje spojeva među različitim materijalima na različitim podlogama u suhim i vlažnim prostorima. Webercolor SIL će vašim površinama dati završnu zaštitu kutova od vode i pomoći vam popuniti spojeve. 

weberrep KB duo

weberrep KB duo

Weberrep KB duo je inovativni antikorozivni cementni premaz za zaštitu armature za primjenu na unutarnjim i vanjskim površinama. Isto tako upotrebljava se i kao osnovni premaz za poboljšanje prijema grubih/finih reparaturnih mortova za beton.

weberrep R4 duo

weberrep R4 duo

Inovativni reparaturni mort Weberrep R4 duo visokih mehaničkih svojstava za grubu reprofilaciju betona i za fino izravnavanje saniranih dijelova. Može se koristiti za unutarnju i vanjsku upotrebu za popravke na zidovima i podovima te za ponovno profiliranje, kao što su stepenice.

weberdry PUR trans

weberdry PUR trans

Weberdry PUR trans je jednokomponentna premium, trasparentna, tekuće aplicirana poliuretanska hidroizolacijska membrana. Nakon što se aplicira formira transparentnu membranu bez spojeva otpornu na pješački promet, koja dugoročno štiti prekrivenu podlogu.