Sortiraj prema:
22 results
webersan presto 300

webersan presto 300

Su┼íiva hidrofobizirana glet ┼żbuka s u─Źinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne ┼żbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske ┼żbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski ┼ípric i sanacijska ┼żbuka primjerena za vla┼żne (zbog kapilarnog upijanja) i solima optere─çene unutarnje i vanjske povr┼íine

webercol proFLEX

webercol proFLEX

Webercol proFLEX je cementno ljepilo oja─Źano mikrovlaknima za lijepljenje kerami─Źkih i drugih plo─Źica na unutarnje i vanjske podne i zidne povr┼íine klase C2TES1. 

webercol flex plus

webercol flex plus

Sivo ljepilo za plo─Źice izuzetne fleksibilnosti i snage, za lijepljenje plo─Źica bez klizanja, s produ┼żenim otvorenim vremenom rada, za problemati─Źne podloge i velike plo─Źice. Ljepilo podnosi velika stati─Źka i termi─Źka optere─çenja ┼íto je velika prednost kod vanjskog postavljanja plo─Źica. Webercol fle

webercol proGRES

webercol proGRES

webercol proGRES (┼íifra LKGRES) je elasti─Źno ljepilo oja─Źano mikrovlaknima klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike ve─çih dimenzija (do 60x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih plo─Źica ve─çih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne podloge.

webercolor comfort

webercolor comfort

Webercolor comfort je fleksibilna, vodoodbojna i obojana fugirna masa, ┼íiroke primjene na cementnoj osnovi. 

webercol extraflex

webercol extraflex

Webercol extraflex je pobolj┼íano elasti─Źno cementno ljepilo namijenjeno najzahtjevnijem lijepljenju svih vrsta kerami─Źkih plo─Źica, granitogresa, klinkera, prirodnog i umjetnog kamena te mozaika svih veli─Źina i dimenzija na unutarnje i vanjske zidne te podne podloge. 

webercol exterier

webercol exterier

Elasti─Źno ljepilo klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike ve─çih dimenzija (do 60 x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih plo─Źica ve─çih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne te podne podloge.

webercol flex

webercol flex

U Weberu uvijek te┼żimo kvaliteti. Tako je nastalo na┼íe sivo ljepilo za plo─Źice odli─Źne fleksibilnosti i snage za lijepljenje plo─Źica bez klizanja, za unutarnje i vanjske radove. 

webercol flex plus W

webercol flex plus W

Kada vam je potrebno ljepilo koje ─çe se dobro sna─çi u renovaciji i postavljanju plo─Źica na plo─Źice webercol flex plus W je ljepilo za vas. 

webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel

Bijelo ljepilo za plo─Źice iznimno kremaste strukture za kamen i mozaik izra─Ĺeno specijalnom tixogel tehnologijom.

webercol flex tixogel

webercol flex tixogel

Sivo ljepilo za plo─Źice kremaste strukture, poja─Źane snage vezivanja, izra─Ĺeno inovativnom tixogel tehnologijom.

weberepox easy

weberepox easy

Weberepox easy masa je najbolji izbor kada trebate iznimno ─Źvrstu, dvokomponentnu epoksidnu fugirnu masu i ljepilo za keramiku u jednom proizvodu. Otporna je na kemikalije i zbog svoje dvostruke primjene uvelike smanjuje vrijeme rada na plo─Źicama. 

webercolor SIL

webercolor SIL

Trajnoelasti─Źna, na osnovi acetata, silikonska jednokomponentna brtvena masa za brtvljenje spojeva me─Ĺu razli─Źitim materijalima na razli─Źitim podlogama u suhim i vla┼żnim prostorima. Webercolor SIL ─çe va┼íim povr┼íinama dati zavr┼ínu za┼ítitu kutova od vode i pomo─çi vam popuniti spojeve. 

weberrep KB duo

weberrep KB duo

Weberrep KB duo je inovativni antikorozivni cementni premaz za za┼ítitu armature za primjenu na unutarnjim i vanjskim povr┼íinama. Isto tako upotrebljava se i kao osnovni premaz za pobolj┼íanje prijema grubih/finih reparaturnih mortova za beton.

weberrep R4 duo

weberrep R4 duo

Inovativni reparaturni mort Weberrep R4 duo visokih mehani─Źkih svojstava za grubu reprofilaciju betona i za fino izravnavanje saniranih dijelova. Mo┼że se koristiti za unutarnju i vanjsku upotrebu za popravke na zidovima i podovima te za ponovno profiliranje, kao ┼íto su stepenice.

weberdry PUR trans

weberdry PUR trans

Weberdry PUR trans je jednokomponentna premium, trasparentna, teku─çe aplicirana poliuretanska hidroizolacijska membrana. Nakon ┼íto se aplicira formira transparentnu membranu bez spojeva otpornu na pje┼ía─Źki promet, koja dugoro─Źno ┼ítiti prekrivenu podlogu.