Sortiraj prema:
25 rezultat
webersan presto 300

webersan presto 300

Sušiva hidrofobizirana glet žbuka s učinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne žbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske žbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski špric i sanacijska žbuka primjerena za vlažne (zbog kapilarnog upijanja) i solima opterećene unutarnje i vanjske površine

webercol flex plus thumbnail

webercol flex plus

Sivo ljepilo za pločice izuzetne fleksibilnosti i snage, za lijepljenje pločica bez klizanja, s produženim otvorenim vremenom rada, za problematične podloge i velike pločice. Ljepilo podnosi velika statička i termička opterećenja što je velika prednost kod vanjskog postavljanja pločica. Webercol fle

weberklin epoxy

weberklin epoxy

Weberklin epoxy je sredstvo za čišćenje suhih ostataka epoksida za sve keramičke površine.

weber.tec D-max 2K

weber.tec D-max 2K

Ne morate brinuti o vlazi ako koristite weber.tec D-max 2K hidroizolaciju. Zaštitite vanjski ili unutarnji prostor betonskih podloga, cementnih žbuka, opeka i blok opeka od vlage uz polimer-modificiranu dvokomponentnu elastičnu hidroizolaciju. 

weberepox easy

weberepox easy

Weberepox easy masa je najbolji izbor kada trebate iznimno čvrstu, dvokomponentnu epoksidnu fugirnu masu i ljepilo za keramiku u jednom proizvodu. Otporna je na kemikalije i zbog svoje dvostruke primjene uvelike smanjuje vrijeme rada na pločicama. 

weber armirna mrežica 4×4 mm

weber armirna mrežica 4×4 mm

Weber armirna mrežica 4×4 mm ima široku primjenu upotrebe te se može koristiti kod EPS-a, mineralne staklene i kamene vune. Armirajte vašu fasadu Weber mrežicom koja će vašu termo fasadu osigurati od pucanja i učvrstiti, što će joj podariti duži vijek trajanja. 

webercol exterier

webercol exterier

Elastično ljepilo klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike većih dimenzija (do 60 x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih pločica većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne te podne podloge.

webercol interier

webercol interier

Weber.col interijer je praškasta mješavina sive boje koja se sastoji od specijalnog cementa, finog pijeska odabranih granulacija, sintetičkih smola i posebnih aditiva. 

webercol classic thumbnail

webercol classic

Za trenutak kada vam je potrebno najbolje ljepilo za lijepljenje upojnih keramičkih pločica, prirodnog i umjetnog kamena manjih dimenzija na unutarnjim zidnim i podnim površinama, tu je webercol classic.

webercol flex thumbnail

webercol flex

U Weberu uvijek težimo kvaliteti. Tako je nastalo naše sivo ljepilo za pločice odlične fleksibilnosti i snage za lijepljenje pločica bez klizanja, za unutarnje i vanjske radove. 

webercol flex plus W thumbnail

webercol flex plus W

Kada vam je potrebno ljepilo koje će se dobro snaći u renovaciji i postavljanju pločica na pločice webercol flex plus W je ljepilo za vas. 

webercol crystal tixogel thumbnail

webercol crystal tixogel

Bijelo ljepilo za pločice iznimno kremaste strukture za kamen i mozaik izrađeno specijalnom tixogel tehnologijom.

webercol flex tixogel thumbnail

webercol flex tixogel

Sivo ljepilo za pločice kremaste strukture, pojačane snage vezivanja, izrađeno inovativnom tixogel tehnologijom.

weber Termoščit [int]

weber Termoščit [int]

Unutarnja boja kao odlično rješenje protiv pojave algi i plijesni u interijerima. Mislite da nije moguće? Uz Weber Termoščit [int] dobivate kompletno rješenje za vaše zidove.

weber.tec D-flex

weber.tec D-flex

Kod weber.tec D-flex ne morate razmišljati smije li se koristiti unutra i vani, jer je prikladna za oboje. Polimer-modificirana jednokomponentna elastična hidroizolacija zaštiti će svaki prostor od vode i vlage uz veliku otpornost na smrzavanje. 

polikolor latex thumbnail

weber polikolor latex

Polikolor latex je visoko kvalitetna boja na osnovi vodenih disperzija i suvremenih polimera, otporna na mokro brisanje.