Primjeni filtere
Apply
Filtriraj rezultate Reset Primjeni filtere
Apply
Sortiraj prema:
315 rezultat
Weber deco SIL

weber Deco SIL

Tankoslojni pokrivni završni sloj napredne tehnologije veziva koje omogućuje elastičnost, vodoodbojnost i paropropusnost.

Weber Glitter MINI

weber glitter MINI

Fasadna boja može dobiti potpuno novi izgled uz weber glitter MINI šljokice za fasadu. Dodajte šljokice fasadnoj boji i sigurni smo da će se o vašoj fasadi pričati.

Weber Glitter MAX

weber glitter MAX

Završni sloj može svjetlucati uz weber glitter MAX šljokice za fasadu. Dodajte nešto posebno vašoj fasadi.

Fassade

Fasoterm 35

Izolacijske ploče Fasoterm 35 su namijenjene za ETICS (External Thermal Insulation Composite System) sustave vanjskih zidova kod novih i postojećih objekata. Ugradnjom Fasoterm 35 vune osigurava se negorivost zida, te dobra zvučna i toplinska karakteristika.

webersan presto 300

webersan presto 300

Sušiva hidrofobizirana glet žbuka s učinkom vezivanja soli, za stare i nove temeljne žbuke ili kao dio sustava webersan presto sanacijske žbuke, u bijeloj boji.

Webersan evoluzione

webersan evoluzione

webersan evoluzione je 2 u 1 proizvod: sanacijski špric i sanacijska žbuka primjerena za vlažne (zbog kapilarnog upijanja) i solima opterećene unutarnje i vanjske površine

webercol proFLEX

webercol proFLEX

Webercol proFLEX je cementno ljepilo ojačano mikrovlaknima za lijepljenje keramičkih i drugih pločica na unutarnje i vanjske podne i zidne površine klase C2TES1. 

webercol flex plus thumbnail

webercol flex plus

Sivo ljepilo za pločice izuzetne fleksibilnosti i snage, za lijepljenje pločica bez klizanja, s produženim otvorenim vremenom rada, za problematične podloge i velike pločice. Ljepilo podnosi velika statička i termička opterećenja što je velika prednost kod vanjskog postavljanja pločica. Webercol fle

weberfloor fastcem

weberfloor fastcem

Brzosušeće, hidraulično vezivo namijenjeno za izradu vezanog, nevezanog i plivajućeg estriha u debljini od 1 cm do 6 cm. Namijenjen je za unutarnju i vanjsku primjenu na unaprijed pripremljenim podlogama

webertec 828 multi-size manžeta

webertec 828 multi-size manžeta

Univerzalna, hidroizolacijska manžeta napravljena od netkanog polipropilena i fleksibilne poliuretanske membrane sa visokofleksibilnim dijelom u sredini za jednostavno postavljanje na cijevne priključke

Webertec 828 set

webertec 828 hidroizolacijski sustav

Kako bi izolacija kuće bila potpuna potrebna vam je webertec 828 specijalni hidroizolacijski sustav za izolaciju dilatacijskih, kutnih i ostalih spojeva različitih materijala, kao i za izolaciju cijevi.

Webertherm 304

webertherm 304

Bijelo lagano ljepilo (mort) s EPS granulatom za izradu armirnog sloja i lijepljenje izolacije. Koristi se za renoviranje i izravnavanje neravnih mineralnih podloga.

weberklin epoxy

weberklin epoxy

Weberklin epoxy je sredstvo za čišćenje suhih ostataka epoksida za sve keramičke površine.

U SeaProtect Roll G220

U SeaProtect Slab G220

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju na brodovima, u industrijskim postrojenjima, te za izolaciju bojlera, kotlova i peći. Jednostrano je kaširana bijelim staklenim 220-gramskim platnom. Maksimalna temperatura primjene za gustoće do 40 k

webercol proGRES

webercol proGRES

webercol proGRES (šifra LKGRES) je elastično ljepilo ojačano mikrovlaknima klase C2TE za lijepljenje manje upojne keramike većih dimenzija (do 60x 60 cm), klinkera, prirodnog i umjetnog kamena, mozaika i granitnih pločica većih dimenzija na unutarnje i vanjske zidne i podne podloge.

RIGIPS RIMANO 3-6

RIGIPS RIMANO 6-30

Rimano 6-30 je glet masa za suhu gradnju napravljena od gipsa za slojeve 6-30 mm, koja omogućava brže vezivanje u usporedbi s cementnom žbukom.

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

U Protect Wired Mat 4.0 Alu1

Izolacijska blazina iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana heksagon mrežom i crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju okruglih klima kanala.

U Protect Slab 4.0 Alu1

U Protect Slab 4.0 Alu1

Izolacijska ploča iz Ultimate mineralne staklene vune jednostrano kaširana crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju pravokutnih klima kanala.